Nieuwsbrief

Naam

E-mail

Please enable the javascript to submit this form

Eendaagse workshops Stembevrijding 

 

Je stem bevrijden is jezelf laten horen, durf jij dat? 

Geluid geven aan wat er in jou leeft. Plezier, verdriet, boosheid, weerstand, je komt van binnen in beweging. Wat wil er gehoord worden? Wat is jouw klank eigenlijk? Durf jij je vrij van schaamte te laten horen? Over je verlangens, je vreugde, je pijn? Ongeacht hoe het klinkt, zonder lastig gevallen te worden door stemmetjes die er 'iets' van vinden.
Laten horen wat er gehoord wil worden, van binnen naar buiten dus!
Tijdens deze workshop zul je je steeds vrijer gaan voelen in het geven van geluid. Je zult verbaasd zijn over de enorme kracht en vrijheid die in jou en in jouw stem verscholen liggen!
Je moet niets deze dag, maar je zult op een veilige manier uitgedaagd worden om je stem en jezelf te ontdekken.
Het is geen therapie, maar werkt wel therapeutisch. Door de oefeningen beleef je veel en word je je bewust van de emoties die daardoor geraakt worden. Je leert om meer ja te zeggen tegen hoe je bent, en dat is de basis voor iedere verandering. Ervaring in zingen is niet nodig.

Stembevrijding aan Zee

Data worden vermeld in de nieuwsbrief.

 

Stembevrijding op locatie
Wil je je verjaardag eens anders vieren, met je collega's iets zinvols doen, teambuilding, met je familie, enz. Vanaf 2 uur tot een hele dag kan ik een Workshop Stembevrijding verzorgen op jouw locatie, of op een te huren locatie. Bel of mail eens voor meer informatie en overleg hoe we dit aan kunnen pakken.

KOREN
Voor koren een unieke gelegenheid om eens op een andere, zingende manier met elkaar om te gaan. Zonder partituur deze keer! Vaak spannend, maar o zo leuk en leerzaam! Een dagdeel (tijdens jullie vaste repetitieavond bijvoorbeeld), een dag of een heel weekend. Alles is mogelijk! Bel of mail eens om de mogelijkheden te bespreken. 

Ons licht, niet onze duisternis, boezemt ons angst in.
Nelson Mandela